Värdskap

VÄRDSKAP

Värdskap och service för mig handlar om att den personen jag har framför mig ska må bra, ha det bra och jag ska skapa en härlig och bra känsla hos den personen. Klyschigt och enkelt? Ja så länge jag har rätt fokus!


Det är grunden till alla de här olika rollerna som jag gör och sedan har de såklart lite olika inriktningar var för sig.


Jag vågar slå mig för bröstet och säga att jag ÄR värdskap!


ARTISTVÄRD

Behöver du hjälp under ett evenemang eller liknande att en person tar hand om den eller de som ska stå på scen.

EVENEMANGSVÄRD

Att jobba med evenemang handlar om att ha gästen i fokus hela tiden. Förbereda, hälsa gästerna välkomna, svara på frågor, hänvisa, lösa problem och ha ett stort härligt leende hela tiden.

KONFERENSVÄRD

Tar hand om hela konferensavdelningen med allt som ska göras före, under och efter.

SÄKERHETSVÄRD

Jobbar för Tarantsec med säkerhet under olika evenemang som t.ex fotboll, konserter och livesända tv-program.

AKTIVITETSLEDARE

Att leka och aktivera både barn och vuxna är fantastiskt kul. Femkamp, cirkel-träning, barndisco, musikquiz, guidade turer, promenader och stafettkubb är några förslag på aktiviteter.

CONCIERGE

Beroende på arbetsplats, så handlar det här om att hjälpa gäster/kunder med att t.ex. beställa taxi, leta efter restauranger och barer, hitta sevärdheter eller vad nu önskemålen kan vara.

RESELEDARE

Ska ni ut och resa och behöver en person som tar hand om er och körschemat under resan? 


QUIZ MAESTRO

Skapar, mixar och leder Quiz efter just dina önskemål. 80-talsmusik? 90-talsmusik? Nåt speciellt tema med kanske anknytning till din arbetsplats t.ex?


Några tidigare uppdrag