EVENT

Värdskap och service för mig handlar om att den personen jag har framför mig ska må bra, ha det bra och jag ska skapa en härlig och bra känsla hos den personen. Klyschigt och enkelt? Ja så länge jag har rätt fokus!


Det är grunden till alla de här olika rollerna inom värdskap som jag gör och sedan har de såklart lite olika inriktningar var för sig. Jag vågar slå mig för bröstet och säga att jag ÄR värdskap!


Inom ledning handlar det såklart om struktur, ordning & reda och någon som leder arbetet och vissa av rollerna i en kombination av värdskap & ledning!


ARTISTVÄRD

Behöver du hjälp under ett evenemang eller liknande att en person tar hand om den eller de som ska stå på scen.


EVENEMANGSVÄRD

Att jobba med evenemang handlar om att ha gästen i fokus hela tiden. Förbereda, hälsa gästerna välkomna, svara på frågor, hänvisa, lösa problem och ha ett stort härligt leende hela tiden.


KONFERENSVÄRD

Tar hand om hela konferensavdelningen med allt som ska göras före, under och efter.


SÄKERHETSVÄRD

Jobbar för Tarantsec med säkerhet under olika evenemang som t.ex fotboll, konserter och livesända tv-program.


AKTIVITETSLEDARE

Att leka och aktivera både barn och vuxna är fantastiskt kul. Femkamp, cirkel-träning, barndisco, musikquiz, guidade turer, promenader och stafettkubb är några förslag på aktiviteter.


CONCIERGE

Beroende på arbetsplats, så handlar det här om att hjälpa gäster/kunder med att t.ex. beställa taxi, leta efter restauranger och barer, hitta sevärdheter eller vad nu önskemålen kan vara.


RESELEDARE

Ska ni ut och resa och behöver en person som tar hand om er och körschemat under resan?


QUIZ MAESTRO

Skapar, mixar och leder Quiz efter just dina önskemål. 80-talsmusik? 90-talsmusik? Nåt speciellt tema med kanske anknytning till din arbetsplats t.ex?FÖRELÄSARE

Jag har efter min examen på Campus Nyköping varit tillbaka och gästföreläst i inställning/motivation, kommunikation och ledarskap. Ibland även i kombination med Team building.


MENTORSKAP

Behöver du eller någon i din närhet en mentor? Det gäller både för en arbetsplats och privat.


MODERATOR

Behöver ni en person som sköter det som händer på en scen under en konferens, middagstillställning eller evenemang? 


PROJEKTKOORDINATOR

Behöver ni en person som tar hand om det administrativa och koordinerar? Struktur, ordning och reda och excel är mina bästa vänner!


PROJEKTLEDARE

Behöver ni en person som projektleder på er arbetsplats?


TEAM BUILDING

Hur får man ihop arbetsgruppen, klassen eller idrottslaget? Hör av er, så får jag höra vad just ni har för tankar och behov.


TOASTMASTER

Bröllop! En av de största och viktigaste festerna för många! Behöver ni en person som håller i alla trådar under dagen, kvällen och ser till att det blir en oförglömlig fest? Hör av er! Sköter även koordineringen inför bröllopet också!


BORGELIG VIGSELFÖRRÄTTARE

Bröllop! Går du i giftastankar tillsammans med din partner och söker en borgelig vigselförrättare. Hör av er och jag utgår från Bromma i Stockholm.


Några tidigare uppdrag - Värdskap

Några tidigare uppdrag - Arbetsledare